Consultant / Junior Partner

Over ons
Escalier bemiddelt al bijna 20 jaar benoemingen in het management van de vastgoedmarkt, zie escalier.nl. Wij werken voor (inter)nationale beleggers, financiers, projectontwikkelaars in alle vastgoedsectoren en bouwers alsook voor family offices en private equity. De afgelopen jaren hebben we ons ook gericht op diversiteit en exclusiviteit in de top. Recentelijk zijn wij een vergaande samenwerking aangegaan met Partners at Work, zie partnersatwork.nl die in 2023 zal uitmonden in een fusie. Hiermee zal een groot kantoor ontstaan van 12 collega’s bestaande uit 7 partners, een aankomend partner en 4 ondersteuners. In onze visie zullen meerdere aankomend partners de komende tijd gezocht worden om ons te versterken. Wil jij als Consultant/Junior Partner bouwen aan het (internationaal) leiderschap en management in de vastgoedmarkt of andere sectoren en werken bij een gerenommeerd en gezellig executive search bureau? We zijn op zoek naar een ondernemende Consultant/Junior Partner die zelfstandig en in teamverband werkt aan search opdrachten, opdrachtgevers en kandidaten adviseert en bij voorkeur ook opdrachten acquireert. Daarnaast krijg je energie van het bouwen en uitbreiden van onze dienstverlening en weet je nieuwe opdrachtgevers en leiders aan ons te verbinden. Je kunt je bij ons op de specifieke vastgoedbranche toeleggen maar je ook breed ontwikkelen in andere sectoren via onze collega’s Partners at Work. Op afzienbare termijn bestaat de mogelijkheid partner te worden, we staan open voor verschillende constructies. Als jij bijdraagt aan duurzame groei en continuïteit van ons kantoor, hebben we je er graag bij!

Jouw achtergrond
Je bent een denker én doener. Je hebt een hands-on mentaliteit en hebt bij voorkeur consultancy werkervaring en/of ervaring in het search-vak. Je bent creatief én commercieel, betrokken, analytisch en ondernemend. Om de complementariteit en diversiteit binnen ons kantoor te bevorderen zoeken we een dertiger met 7-10 jaar werkervaring.

Wat wij jou willen bieden

  • Creatief en gevarieerd werk op niveau;
  • Leuke ondernemende collega’s;
  • Mogelijkheid tot partnerschap;
  • Marktconform salaris met provisie regeling.

Interesse of vragen?
Neem dan contact op met Jacques Craenen (06-463 77 820) of Jeroen Schuur (06-113 91 039) of via craenen@escalier.nl of schuur@escalier.nl kantoor 035 694 2967. Wij spreken graag met je!