REBO Groep – Directeur Vastgoed Management

 

REBO Groep, een familiebedrijf opgericht in 1974, is door de jaren heen gegroeid tot een bedrijf met zo’n 140 medewerkers en 11 vestigingen in het land. De activiteiten richten zich op woningmakelaardij, woningverhuur, VvE-management, bedrijfsmakelaardij, beleggingsmakelaardij, vastgoedmanagement, zorgvastgoed en valuation & research.

Voor de grootste Business Unit Vastgoed Management is REBO op zoek naar de eindverantwoordelijk Directeur. REBO behoort op dit gebied tot de top-3 in Nederland en heeft de ambitie verder te groeien als landelijke speler. Hij/zij vergroot de commerciële slagkracht, werkt aan innovaties, zoekt naar verbreding van het dienstenpakket en ontwikkelt een visie op het gebied van ESG in relatie tot haar opdrachtgevers in de vastgoedmarkt.
De kandidaat die wij zoeken heeft leidinggevende ervaring, is bekend met de dynamiek van de vastgoedmarkt en heeft enige affiniteit met deze sector. Heeft een solide en goed onderhouden netwerk in de markt of is in staat dit op te bouwen. Heeft gevoel voor ‘hospitality’ en waardecreatie voor klanten in elk aspect van de bedrijfsvoering. Voegt zich makkelijk in een cultuur van ondernemerschap met de menselijke maat.
Standplaats voor deze rol is Amersfoort.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Schuur, Managing Partner van Escalier, op 0611-391039 of schuur@escalier.nl.