• English

Jobs

Please find below positions we have exposed in the media.

BPD – Senior Ontwikkelingsmanager

(Boogbeeld in Noord-Oost Nederland)

BPD, Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. BPD is werkzaam vanuit ruim 20 kantoren in deze landen. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van ruim 350.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag de dag wonen meer dan 1 miljoen Europeanen in wijken waarin BPD de hand heeft gehad. Die hand – BPD’s handdruk – rust op 5 pijlers: bewoners centraal, betaalbare woningen, ontwikkelen op duurzame en verantwoorde wijze, toekomstgerichte oplossingen en een integrale aanpak.

BPD is onderdeel van Rabobank en werkt in Nederland vanuit vier regiokantoren.

Voor de regio Noord-Oost/ Midden (kantoren in Amersfoort en Zwolle) zoeken wij voor BPD een Senior Ontwikkelingsmanager. Met een compact team is hij of zij verantwoordelijk voor het verwerven, initiëren en ontwikkelen van project- en gebiedsontwikkelingen in de (sub-) regio Overijssel/ Gelderland-Oost.

De kandidaat die we zoeken beschikt over ruime ervaring met grootschalige en complexe acquisitie- en ontwikkelopgaven in de woningbouw. Hij of zij heeft een commerciële en ondernemende houding en is sterk in de acquisitiefase. Heeft is bij voorkeur bekend in deze regio, treedt op als het boegbeeld in het werkgebied en kan terugvallen op een uitstekend onderhouden netwerk.

Hij of zij heeft een achtergrond bij een landelijke of regionale ontwikkelaar c.q. ontwikkelende bouwer, of hij is als senior professional werkzaam in de Gebiedsontwikkeling/ Ruimtelijke Ordening bij een gemeente, een provincie of een adviesorganisatie.

De kandidaat is goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in brede zin (energietransitie, klimaat-adaptatie e.d.) en ondersteunt de visie en de ambities van BPD op deze terreinen.

Deze positie vereist een opleiding op WO-niveau, zo mogelijk aangevuld met MRE, MSRE of RICS.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Froukje van Oosterbos, Research Manager bij Escalier Executive Search. Tel: 06 4786 9746 of: oosterbos@escalier.nl.

 

MANAGER TRANSACTIES

 

Newomij is in de ruim 60 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland. Een familiebedrijf dat beschikt over veel expertise en actief is in talloze facetten van vastgoed. Naast een imposante vastgoedportefeuille bieden zij ook Financieringen, VvE Beheer en Verzekeringen. Hierdoor zijn zij in staat om vastgoedobjecten te financieren, zélf de regie te voeren, eigen keuzes te maken en snel te schakelen.

Totaal behelst de portefeuille ruim 3.100 woningen en 130.000 m2 commercieel. De commercieel vastgoedportefeuille bestaat uit ca. 8.000 m² bedrijfshallen, ca. 22.000 m² retail voornamelijk bestaande uit supermarkten en zo’n 100.000 m² kantoorobjecten, waarvan het Apollo House de eyecatcher van de portefeuille is. Zowel de residentiele portefeuille als de commerciële portefeuille is door heel Nederland verspreid. Voor meer informatie zie: www.newomij.nl

De Manager Transacties heeft een veelzijdige functie waarbij hij/zij rechtstreeks rapporteert aan de Raad van Bestuur. In deze rol is hij/zij verantwoordelijk voor de acquisitie van vastgoedposities (voornamelijk woningen) en verkoop van vastgoed.

Voor de Manager Transacties van Newomij zoeken wij een ervaren Acquisitie/Transactie Manager, een vastgoed professional met een goed onderhouden netwerk in de Nederlandse (woning) vastgoedmarkt. De kandidaat heeft een uitstekende reputatie dankzij een trackrecord in succesvolle aan-en verkooptransacties. Hij/zij volgt de ontwikkelingen binnen de Nederlandse woningenmarkt en heeft affiniteit met de exploitatie van vastgoed.

Hij/zij weet draagkracht te creëren voor zijn acquisities en beschikt over overtuigingskracht, is een sterke onderhandelaar en denkt in kansen en oplossingen. Kritisch op de inhoud, alert en pragmatisch in de uitvoering. Een strategische sparringpartner voor zijn collega’s en externe partijen waarmee samengewerkt wordt en weet doelen te analyseren en te bereiken.

De kandidaat is een mid-career (35-45), academisch opgeleid, bij voorkeur aangevuld met een vervolg (vastgoed-)opleiding. Minimaal 8 jaar relevante werkervaring in acquisities/transacties bij voorkeur opgedaan bij een projectontwikkelaar, institutioneel fonds of private investeerder.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Froukje van Oosterbos, Manager Research bij Escalier Executive Search. Tel: 06 4786 9746 of: oosterbos@escalier.nl.

MANAGER ASSET MANAGEMENT

Newomij is in de ruim 60 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland. Een familiebedrijf dat beschikt over veel expertise en actief is in talloze facetten van vastgoed. Naast een imposante vastgoedportefeuille bieden zij ook Financieringen, VvE Beheer en Verzekeringen.

Totaal behelst de portefeuille ruim 3.100 woningen en 130.000 m2 commercieel. De commercieel vastgoedportefeuille bestaat uit ca. 8.000 m² bedrijfshallen, ca. 22.000 m² retail voornamelijk bestaande uit supermarkten en zo’n 100.000 m² kantoorobjecten, waarvan het Apollo House de eyecatcher van de portefeuille is. Zowel de residentiele portefeuille als de commerciële portefeuille is door heel Nederland verspreid. Voor meer informatie zie: www.newomij.nl

De Manager Asset Management heeft een veelzijdige functie en leidt het Asset Management Team. Hij/zij rechtstreeks rapporteert aan de Raad van Bestuur en lid is van het Kernteam.

De gezochte kandidaat heeft een track-record in commercieel onroerend goed: kantoren, winkels als ook grote affiniteit met woningen. Belangrijk voor deze rol is een ‘hands-on’ mentaliteit met leidinggevende capaciteiten. Een professional en een natuurlijk teamplayer met een sterke drive te performen.

De kandidaat is een mid-career (35-45), academisch opgeleid, bij voorkeur aangevuld met een vervolg (vastgoed-)opleiding. Minimaal 7 jaar relevante werkervaring in asset management bij voorkeur opgedaan bij een familiebedrijf of in een corporate omgeving.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Froukje van Oosterbos, Research Manager bij Escalier Executive Search. Tel: 06 4786 9746 of: oosterbos@escalier.nl.

Ter versterking van ons eigen kantoor zijn wij op zoek naar een ervaren consultant die op partner niveau binnenkomt of de ambitie en de potentie heeft om daar naartoe te groeien. Heb je ruime ervaring in (retained) search in een specifieke sector en sta je open voor een nieuw en ondernemend perspectief, bel dan een van ons:

Jacques Craenen: 0646 377820

Jeroen Schuur: 0611 391039