• English

Career

Please find below positions we have exposed in the media.

Fund Manager
Investment Management

Certitudo Capital bestrijkt als ontwikkelende belegger het volledige domein van vastgoed. Van project- en gebiedsontwikkeling tot en met private equity, asset en investment management. Met een landelijk goed renderende  vastgoedportefeuille gaat Certitudo Capital zich de komende jaren nog meer focussen op de uitbreiding van haar beleggingsportefeuilles.

Uitdaging
De Fund Manager maakt deel uit van het Investment Management Team en rapporteert rechtstreeks aan de Chief Investment Management. De Fund Manager is medeverantwoordelijk voor het behalen van het meest optimale rendement van de portefeuilles. Naast het ontwikkelen en uitvoeren van het strategische beleggingsbeleid van deze portefeuilles, rapporteert de Fund Manager aan alle relevante stakeholders conform de AIFMD richtlijnen en adviseert deze participanten inzake hun belegging.

Certitudo Capital voert het management over een groot aantal fondsen. De strategie en uitvoering van Certitudo Capital is erop gericht om het aantal en de fondsen verder te laten groeien.

Profiel van de kandidaat

De kandidaat die wij zoeken is een bewezen investment- c.q. fondsmanager met kennis en ervaring in de institutionele vastgoedsector dan wel private equity of consultancy sector met grote affiniteit met vastgoedfondsen. Qua persoon wordt gezocht naar een ambitieuze, loyale en toegewijde professional met klantfocus en iemand die in staat is complexe fonds- en investeringsvraagstukken op te lossen. Verwacht wordt dat de kandidaat minimaal 10 jaar relevante werkervaring heeft op het gebied van vermogens- en fondsbeheer en uitgebreide kennis heeft van de financiële markt, beleggingsproducten, vastgoedfondsen en bijbehorende (fiscale en juridische) structuren. Ervaring met het aantrekken van externe financiering is een pré.

Deze functie vraagt academisch werk- en denkniveau.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Froukje van Oosterbos, Consultant, via oosterbos@escalier.nl of 06-47869746

December 2019