HEAD OF ASSET MANAGEMENT

WIJ ZOEKEN DE VERBINDENDE SCHAKEL VOOR HET MANAGEN VAN ALLE ASSETS VAN DE NEDERLANDSE VASTGOEDFONDSEN.

Bouwinvest Real Estate Investors investeert vermogen van voornamelijk pensioenfondsen en verzekeraars in vastgoed. Bouwinvest belegt voor de lange termijn en beheert € 15,1 miljard in de diverse vastgoedsectoren in Nederland en ook internationaal. 

Het is de ambitie van Bouwinvest om zich te ontwikkelen van een allround asset management platform naar een fund management geleide organisatie. Voor de business unit, Dutch Investments met ca. € 10 miljard aan Assets under Management, betekent dit de opzet van een nieuwe afdeling Asset Management, waaronder alle assetactiviteiten  van alle vastgoedbeleggingsproducten vallen.

De Head of Asset Management heeft de verantwoordelijkheid voor de optimalisatie van het resultaat van deze assets en eventuele andere beleggingsvormen (JV’s, club deals etc.). De Head of Asset Management geeft hiërarchisch leiding aan een groot team op professionalisering, uniformiteit en expertise. Stimuleert en faciliteert  functionele samenwerking ten behoeve van alle fondsen en mandaten en stuurt op tactische en operationele doelen in de volle breedte met 7 senior direct reports en ruim 60 collega’s.

Deze senior managementpositie vraagt om hoog niveau van competenties en ruime leidinggevende ervaring in de complexe tactische en operationele omgeving van Asset Management en bekendheid met institutioneel beleggen in Nederlands vastgoed. Je staat bekend als een modern, verbindend en excellent manager. Een teamspeler pur sang. 

In de cultuur van Bouwinvest staat Diversiteit & Inclusie hoog in het vaandel. Kandidaten van verschillende achtergrond worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren. 

Voor meer informatie over het functieprofiel of om je interesse te tonen kun je contact opnemen met Jacques Craenen, Managing Partner van Escalier en bereikbaar op 06 463 77 820 of via craenen@escalier.nl