syntrus achmea RE & F

Lid advisory Board zorgvastgoed

Positie

Binnen Syntrus Achmea Real Estate & Finance zijn in 2020 Advisory Boards geïnstalleerd voor het  Woning-, Winkel- en Zorgvastgoedfonds. Deze Advisory Boards hebben de Raad van Toezicht vervangen bij de vastgoedfondsen.

De Advisory Board geeft Syntrus Achmea advies op onderwerpen zoals het portefeuilleplan, beleidswijzigingen, aanpassingen fondsvoorwaarden en specifieke aan-en verkopen van het fonds.

Binnen het Zorgfonds ontstaat er per 1 januari 2022 een vacature voor vertegenwoordiger van de kleine participanten omdat één lid aftreedt. De benoeming geldt voor een periode van vier jaar.  De Advisory Board bestaat uit 3 onafhankelijke leden en de 3 grootste participanten van het fonds. De onafhankelijke leden hebben allen een specifieke rol binnen de Advisory Board (voorzitter, sectorexpert en vertegenwoordiger van de kleine participanten in het fonds).

Voor het Zorgfonds wordt gezocht naar een vertegenwoordiger van de kleine participanten. Echter is er door de participanten wel besloten dat deze persoon een brede kennis benodigd heeft van de zorgvastgoedmarkt. Voor meer informatie over Syntrus Achmea Real Estate & Finance verwijzen wij naar de website www.achmeavastgoed.nl

Profiel (V/M)

Het beoogd lid van de Advisory Board dient aan het volgende profiel te voldoen:

 •     De gezochte kandidaat heeft ruime bestuurlijke- en/of managementervaring;
  • Ruime kennis en ervaring van de Nederlandse institutionele zorgmarkt;
  • Kennis op het gebied van duurzaamheid is een pré;
  • Aantoonbare betrokkenheid bij en affiniteit met de aard van de activiteiten, de cultuur en de omgevingsfactoren van de klanten van Syntrus Achmea (institutionele beleggers en vastgoedvermogens beheer);
  • Geschiktheid om op hoofdlijnen beleid te kunnen beoordelen;
  • Heeft affiniteit met financiële producten en financiële onderwerpen in brede zin;
  • Stevige persoonlijkheid, besluitvaardig en doortastend, positief kritisch vanuit een respectvolle attitude;
  • Teamplayer, sterk relatiegericht, kan zich goed inleven in de ander;
  • Goede communicatieve vaardigheden, staat open voor kritiek en tegenspraak;
  • Is voldoende flexibel en beschikbaar in de agenda.

 

Informatie

Verdere informatie over de rol en het functieprofiel van lid Advisory Board bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance kan opgevraagd worden bij Escalier Executive Search in Naarden. Consultant is Jacques Craenen, te bereiken via 06-463 77 82 en craenen@escalier.nl.