Strategisch Advies

Escalier biedt strategisch advies op het gebied van recruitment, ontwikkeling en het binden en boeien van bestuurders, management en high potentials.

Leiderschapsontwikkeling
Escalier werkt nauw samen met Kerewin Consult, een psychologisch adviesbureau dat is gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling, assessments en coaching voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Kerewin helpt organisaties om leiders te selecteren, te ontwikkelen, te coachen en te inspireren.

 

Carrière coaching
Het is belangrijk dat werk past bij je vaardigheden, talent en ambitie. Is dat niet het geval, dan helpt carrière coaching je verder. Carrière coaching biedt inzicht in je loopbaan, kwaliteiten, ervaring, potentieel en ambitie. Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe kom ik daar? Dat zijn belangrijke stappen in een loopbaan-adviestraject.

HR-ondersteuning
Escalier helpt opdrachtgevers bij het realiseren van de optimale samenstelling van een team of directie, het opstellen van functieomschrijvingen en het bepalen van het ideale profiel van de professional. We beoordelingen ook vergoedingen zodat onze opdrachtgevers een benchmark hebben waarmee zij hun actuele beloningsuitgaven kunnen beoordelen.

 

 

Onboarding
Onboarding is het proces waarin een nieuwe manager of medewerker kennis krijgt over zijn of haar rol, team en de organisatie. Een solide onboarding heeft een positief effect op de tevredenheid, bevlogenheid en prestaties van nieuwe medewerkers. Escalier ondersteunt organisaties bij een succesvolle onboarding van nieuw talent. 

Succession planning
Succession planning is een bewuste investering in het talent van de toekomst. Met als doel om in de organisatie een pool van bekwaam en geschoold talent op te bouwen; mensen die klaarstaan om taken en rollen over te nemen als leiders of sleutelfiguren de organisatie verlaten. Succession planning betekent goede medewerkers aantrekken en hun kennis, vaardigheden en competenties aanscherpen. Zo worden ze klaargestoomd voor een promotie of de volgende stap in hun carrière. Escalier ondersteunt organisaties bij het opzetten van hun Succession planning.

Teambegeleiding
Een aantal getalenteerde individuen bij elkaar maakt nog geen succesvol team. Een goed functionerend team bestaat uit mensen die elkaar aanvullen en aan elkaar gewaagd zijn. Die elkaar in openheid en directheid overal op aan kunnen spreken. Teambegeleiding van Escalier zorgt ervoor dat iedereen binnen een team zich bewust wordt van zijn eigen rol en die van de anderen; dat zij weten welke kwaliteiten en drijfveren zijzelf hebben én over welke hun collega’s beschikken. Zodat iedereen uitgaat van gemeenschappelijke waarden en waardering heeft voor elkaar.

Diversiteit
Escalier ondersteunt organisaties, leiders en teams om gebruik te maken van de kracht van diversiteit en dit om te zetten in succes voor hun business. Diversiteit zorgt ervoor dat de besluitvorming en prestaties van het bedrijf verbeteren en dat de talenten van alle medewerkers worden benut.

Benieuwd naar onze overige diensten?