Onze opdrachtgevers over Escalier

Escalier begeleidt opdrachtgevers bij het vinden van geschikte kandidaten voor sleutelposities. Wij zorgen voor een sterke verbinding tussen opdrachtgever en kandidaat, én tussen Escalier en onze opdrachtgevers. Hieronder vertellen onze opdrachtgevers wat die verbinding voor hen betekent:

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Escalier. Met het grote netwerk in de branche weet Escalier snel te schakelen en tot de juiste match te komen. Het contact is laagdrempelig, professioneel en persoonlijk. Dat heb ik als zeer prettig ervaren.”

Anne Damen

Adjunct-directeur, Habion

“Vanuit het perspectief van de opdrachtgever voelen jullie feilloos aan wat deze nodig heeft en zoeken jullie daarbij passende professionals. Door een gedegen voorbereiding, analyse van het vraagstuk en controlevragen, leveren jullie altijd de perfecte match. En vanuit de rol als opdrachtnemer zijn jullie altijd ‘spot on’. Door jullie contacten en uitgebreide netwerk, en vooral het onderhouden hiervan, schakelen jullie snel. Waar Escalier onderscheidend in is, is altijd weer de juiste match. Dat lijkt gemakkelijk, maar is dat zeker niet. Jullie vakkennis zowel van de branche als van het searchen is uniek.”

Richard Dallinga

CEO, Green

“Het leuke aan werken met Escalier is dat Jacques en Jeroen zich écht in jou verplaatsen. Tijd wordt op waarde geschat door effectief te communiceren en hun openheid creëert meteen een vertrouwensrelatie. Het belangrijkste blijft dat de door Escalier voorgestelde kandidaten consistent van hoge kwaliteit zijn. Een plezier om mee te werken!

Erik Eggink

Portfoliomanager, De Hoge Dennen

Meer over ons

Ons team

Internationaal

Over ons