Boelens de Gruyter – Projectontwikkelaar

 Boelens de Gruyter is een landelijk opererende vastgoedonderneming die sinds 2007 actief is op het gebied van woningbouw en commercieel en logistiek vastgoed. De afgelopen jaren is er een sterke marktpositie opgebouwd en op dit moment wordt gewerkt aan onder andere ca. 134.000 m² kantoorontwikkelingen en 3.470 woningen in de grotere steden van Nederland. De projecten zijn uniek, spraakmakend en origineel: complexe (binnenstedelijke) ontwikkelingen en grote transformatie opgaven en hebben een sterke focus op hun gebruikers en omgeving. Een gebouw is slechts het begin. De echte waarde ligt in haar functie, in wat er in en omheen gebeurd. Boelens de Gruyter maakt het verschil in hoe mensen wonen, werken en leven.

Om de projecten in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar versterking van het ontwikkelteam in Amsterdam. Wij zoeken een ondernemende allround Projectontwikkelaar die complexe opgaven weet uit te ontwikkelen. Hij of zij heeft 7-10 jaar ontwikkelervaring en is toe aan een integrale en zelfstandige rol in een jong team bij een dynamische en snelgroeiende organisatie. Van de kandidaat wordt een sterke mate van verantwoordelijkheidsgevoel en hoge kwaliteitsstandaarden verwacht.

Voor deze positie vragen wij een afgeronde opleiding aan een Technische Universiteit.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Olivia Smit Escalier Executive Search. Tel: 035-6942967 of: smit@escalier.nl