ESCALIER zoekt Office Manager

Wij zijn een succesvol en goedlopend executive search bureau met focus op de vastgoedmarkt. Onze dienstverlening richt zich op executive search, interim management en leiderschapsontwikkeling. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de top van de markt. Voor internationale searches werken wij samen met Ferguson & Partners in London.

Onze Office Manager organiseert alle support op kantoor zodat de partners kunnen doen waar ze goed in zijn (nl. opdrachten binnenhalen en daar de juiste kandidaten voor vinden. Je coördineert de lopende opdrachten, redigeert en maakt rapporten op en je onderhoudt nauwkeurig het recruitment systeem. Daarnaast telefoonverkeer, agendabeheer van de consultants voor de interviews met kandidaten en de afspraken met opdrachtgevers. 

Bovendien verzorg je de facturatie naar klanten en coördineer je de (on-line) marketing activiteiten en het onderhouden van de website.

Op kantoor zorg je voor een professionele en prettige ontvangst van kandidaten en opdrachtgevers. Je hebt absoluut de drive om klanten en kandidaten te ‘ servicen’! Met de hoogste kwaliteit.

Verder ben jij de contactpersoon voor alles wat met het pand, de ICT en met leveranciers te maken heeft.

Wij zoeken iemand met langjarige werkervaring in een vergelijkbare functie in de zakelijke dienstverlening en je bent bekend met de dynamiek van een “klein” kantoor met een klein team.

Je werkt zorgvuldig en gaat discreet om met vertrouwelijke gegevens.  Je taalvaardigheid in NL en ENG is erg goed!!

Bovendien kun je goed omgaan met deadlines en wisselende werkdruk. Een harde en flexibele werker.

Als persoon ben je volwassen, opgewekt en communiceer je open en verbindend. Je vindt het prettig om in een support rol te functioneren maar bent tegelijkertijd “stevig” genoeg er een zelfstandige functie van te maken. 

Bij voorkeur heb je HAVO/VWO gedaan of een HBO-opleiding gevolgd. Je Nederlands is perfect en je Engels is goed.

Het kantoor bevindt zich in Naarden-Vesting op een van de mooiste plekken van ’t Gooi. Je komt in een compact en goed ingespeeld team dat met volle energie werkt voor onze opdrachtgevers. Wij kunnen hard werken maar hebben ook lol en ontspanning. We zoeken een sprankelende professional met humor die ons komt versterken.

Voor meer informatie over de werkzaamheden en de functie-eisen, neem contact op met Jacques Craenen: 0646 377820 of Jeroen Schuur: 0611 391039