Development MANAGER Netherlands

International Campus Group (“IC”) is een Europees vastgoedontwikkelings- en exploitatieplatform. De focus ligt op flexibele innovatieve huisvestingsoplossingen op het gebied van studentenhuisvesting en co-living met als groeidoelstelling het aantal van 5.800 appartementen uit te breiden naar 20.000 op de korte termijn.

 Binnen IC is de afdeling Development verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling en technische realisatie van hun studenten- en jong professionals complexen.

De afdeling Development zoekt een ervaren Development Manager die zorgdraagt voor de technische uitontwikkeling en realisatie van projecten. De Manager heeft ruime professionele ervaring als project- / ontwikkelingsmanager in projectontwikkeling of bouwmanagement (5+ jaar) en heeft uitgebreide technische kennis (van bouwvoorschriften tot gebouwtechniek tot bouwprijzen), commerciële basiskennis en kennis of ervaring met planningsprocessen.

 Het spectrum van vastgoedontwikkeling is op hoofdlijnen verdelen naar het commerciële & technische aspect. Het eerste jaar zal naar verwachting de verhouding 30-70% zijn. Veel hands-on technisch projectmanagement zodat een goede kennis van het product wordt opgebouwd. Naar gelang er meerdere projecten en nieuwe collegae bij zullen komen kan de verhouding worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen en ambities en is in feite alles mogelijk.   

 Als achtergrond is een technische focus (bijv. architectuur, civiele techniek) vereist. De kandidaat is vloeiend in Nederlands en Engels en is bereid om zo nu en dan internationaal te reizen.

Het kantoor bevindt zich in Amsterdam. De bedrijfscultuur is gebaseerd op een open en eerlijk partnerschap. De werkomgeving is dynamisch en ambitieus. Een positieve werkomgeving is een topprioriteit.

Voor meer informatie kijk hier, of neem contact met Escalier Executive Search Jacques Craenen bereikbaar via 06-463 77 820 /craenen@escalier.nl.