Senior Development Manager

 

Green Real Estate richt zich op aankoop, ontwikkeling en het management van vastgoed. Centraal in de filosofie van Green staat het creëren van plekken waar mensen zich prettig en thuis voelen. Dit doen we met een veelzijdig woningaanbod voor elke generatie woningzoekenden. Met hedendaagse winkelgebieden die meer en meer ook sociale ontmoetingsplekken worden. En met werkomgevingen die mensen verbinden en samenbrengen zodat ze optimaal kunnen presteren in moderne en vooral gezonde omgevingen. Het bedrijf is opgericht in 2005 en is een betrokken vastgoedinvesteerder met een solide fundament in het ondernemerschap van de familie Zeeman.

In lijn met de actuele marktontwikkelingen zal een geleidelijke transitie van de portefeuille plaatsvinden. Daarnaast zal er veel aandacht zijn voor de opbouw van een duurzame ontwikkelingsportefeuille, waarbij zowel voor de eigen portefeuille als voor derden wordt ontwikkeld.

Ter versterking van het ontwikkelteam zoeken wij voor Green RE een ervaren Senior Development Manager. Je begeleidt en realiseert omvangrijke en complexe vastgoedontwikkelingen met een groot en divers stakeholderveld, complexe constructies/cashflow en/of een lange tijdslijn.

Je bent vanaf initiatief-/conceptfase betrokken bij projecten waarbij het accent ligt op de uitontwikkeling tot en met de realisatie. Hiertoe werk je samen met technische collega’s, ofwel wordt deze expertise extern ingehuurd.

Je onderhoudt intensief de contacten met de gemeentelijke instellingen met betrekking tot lokale ontwikkel- en/of bestemmingsplannen.

We zoeken een allround projectontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring in de woningbouw. Je voelt je thuis in mix-use omgevingen en hebt ervaring opgedaan bij een onafhankelijke ontwikkelaar of een ontwikkelende bouwer of belegger. Je beheerst het integrale vastgoedproces en door zijn technische affiniteit weet je projecten tot realisatie te brengen.

Belangrijk voor deze rol is een ondernemende houding, technische affiniteit en een integrale visie op de vastgoedmarkt.

Tenslotte voel je je aangetrokken tot de dynamiek van een ambitieuze en snelgroeiende organisatie met korte lijnen, een professioneel team en een prettige, informele en collegiale werksfeer.

Deze positie vereist bevlogenheid voor uitdagende ontwikkelopgaven en een opleiding op WO-niveau, zo mogelijk aangevuld met MRE, MSRE of RICS.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Schuur van Escalier via 0611-391039 of schuur@escalier.nl.