ION – Country Manager Nederland

To develop different, you need to think different

Het bedrijf ION, is actief in grootschalige mix-use turnkey projectontwikkeling in België, Luxemburg en sinds kort ook in Nederland. ION ontwikkelt voornamelijk complexe projecten die zowel residentieel als commercieel vastgoed combineren. ION opereert in speculatieve ontwikkelingsprojecten, publiek-private samenwerkingen en maatwerkprojecten waaronder Build to Suit.

ION behoort tot de nieuwe generatie van projectontwikkelaars met een focus op kwaliteit en duurzaamheid. ION ontwikkelt impact projecten met als doel een zo positief mogelijke impact op de samenleving te maken. De filosofie is om duurzame waarden in onroerend goed te creëren, de kwaliteit van leven te verhogen en een sociale, inclusieve en duurzame samenleving te creëren.

ION strategie is het om ook in Nederland actief te zijn als projectontwikkelaar en wellicht later als vastgoedbelegger. Daartoe zal zij een kantoor in Nederland opstarten onder leiding van de nieuwe Country Manager met als doel meer projecten te initiëren en een organisatie op te bouwen.

De kandidaat die wij zoeken is een people manager en heeft 15+ ervaring en een bewezen trackrecord als project-/gebiedsontwikkelaar bij een projectontwikkelaar of bij een ontwikkelende bouwer of ontwikkelende belegger. Daarnaast is zij/hij goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in brede zin en ondersteunt de visie en de ambities van ION op dit gebied.

De Country Manager beschikt over uitstekende kennis en ervaring van ontwikkelopgaven op het gebied van vastgoed. Zij/hij is verantwoordelijk voor het sourcen, acquireren, ontwikkelen en realiseren van commerciële en residentiële ontwikkelingsprojecten in Nederland.

ION biedt de kandidaat een ondernemende werkomgeving en een uitstekende marktconforme remuneratie met vaste en variabele componenten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacques Craenen (craenen@escalier.nl / +31 6  463 77 820).