Corporates

De beleggersmarkt is volop in beweging. De dramatische ‘vraagschok’ die de Nederlandse economie heeft geïncasseerd als gevolg van de uitbraak van Covid-19 heeft een zeer diverse uitwerking gehad op de verschillende vastgoedbeleggingssectoren. De meeste bleken veerkrachtig en zullen naar verwachting herstellen en weer een gezonde en stabiele groei laten zien zodra de pandemie achter de rug is. Terwijl veel economische sectoren onder druk staan, blijft vastgoed nieuwe beleggers aantrekken. Deze interesse komt met name voort uit de relatief sterke basis van de vastgoedsectoren gecombineerd met gunstige lange termijn marktvooruitzichten zowel in Nederland als wereldwijd.

Escalier werkt voor institutionele beleggers zoals vermogensbeheerders, assetmanagers, verzekeraars, banken en pensioenfondsen. Daarnaast private beleggers, family offices, private equity en beursfondsen.

Concrete functies waarvoor wij bemiddelen: asset- en fundmanagement, investor relations, capital raising,leasing, transactions en finance.

Beleggers

Onze andere opdrachtgevers

Beleggers

Ontwikkelaars

Publiek Vastgoed

Bouw en Infra

Finance Boutiques