Leadership Development

Steeds meer leiders weten dat wanneer zij zichzelf en de ander goed kennen, zij beter leiding kunnen geven en tot een betere samenwerking komen. Dat dient het grotere geheel. Het betekent dat zij niet langer bezig zijn met hun eigen divisie of belang, maar veel meer in ‘wij’ gaan denken. En dat komt organisaties ten goede. Het betekent namelijk ook dat het management de lagen onder hen écht kunnen betrekken en het podium kunnen geven. 

Leadership Development | Escalier

Leiderschapsontwikkeling staat daardoor bij steeds meer organisaties hoog op de agenda. Maar hoe blijven houding, gedrag en ontwikkeling van de leiders continue on top of mind? Om organisaties hierbij te ondersteunen, werkt Escalier nauw samen met Maaike Klinkhamer, eigenaar/oprichter van Kerewin Consult, een psychologisch adviesbureau dat organisaties helpt om leiders te selecteren, ontwikkelen, coachen en inspireren.

Kerewin Consult is gespecialiseerd in duurzame leiderschapsontwikkeling in de top van het Nederlandse bedrijfsleven en daarmee een mooie aanvulling op de kennis en expertise van Escalier.

Ook recente ontwikkelingen in de vastgoedmarkt vragen om meer aandacht voor leiderschapsontwikkeling. De toestroom van nieuwe ontwikkelaars en beleggers uit het buitenland (platforms), de enorme professionalisering van organisaties en hun dienstverlening en het toenemend belang van duurzaamheid en digitalisering vragen ook in deze sector om andere, nieuwe vormen van leiderschap.

Onzekerheid in de markt en crisissituaties tonen bovendien het belang aan van wendbaarheid en verbindend vermogen. Dat vraagt om leiders en professionals die niet alleen kijk hebben op de operatie van vandaag, maar ook een visie hebben op de vraag van morgen.

Kerewin Consult ontwikkelde een stappenplan voor duurzame ontwikkeling van leiderschap.

Daarnaast is Kerewin Consult gespecialiseerd in Boardevaluaties en – assessments. De persoonlijkheid als ook de kwaliteiten, de ontwikkelpunten en het potentieel van de bestuursleden zijn van grote invloed op de onderlinge samenwerking, communicatie en zakelijke effectiviteit. Door 360 graden surveys en interviews zorgt Kerewin Consult voor inzicht in de kwaliteit van de leiders en hun onderlinge dynamiek. Praktisch advies gebaseerd op gedegen onderzoek.

Meer weten over de methode van Kerewin Consult?

Benieuwd naar onze overige services?

Interim Management

Executive Search