Skip to main content

Leiderschapsontwikkeling staat daardoor bij steeds meer organisaties hoog op de agenda. Maar hoe blijven houding, gedrag en ontwikkeling van de leiders continue on top of mind? Om organisaties hierbij te ondersteunen, werkt Escalier nauw samen met externe psychologisch adviesbureaus die organisaties helpen om leiders te selecteren, ontwikkelen, coachen en inspireren.

Ook recente ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en infrastructure vragen om meer aandacht voor leiderschapsontwikkeling. De toestroom van nieuwe ontwikkelaars en beleggers uit het buitenland (platforms), de enorme professionalisering van organisaties en hun dienstverlening en het toenemend belang van duurzaamheid en digitalisering vragen ook in deze sector om andere, nieuwe vormen van leiderschap.

Onzekerheid in de markt en crisissituaties tonen bovendien het belang aan van wendbaarheid en verbindend vermogen. Dat vraagt om leiders en professionals die niet alleen kijk hebben op de operatie van vandaag, maar ook een visie hebben op de vraag van morgen.

Denk hierbij aan on-boarding, boardevaluaties en (team-) assessments.

Benieuwd naar onze overige services?