Logistiek

Nederland is bij uitstek een distributieland. Er is een grote vraag naar warehouses en “hubs” bij de grote steden. Investeerders zijn veelal grote internationale organisaties. Naast de traditionele aspecten van logistieke gebouwen wordt er tegenwoordig gelet op architectuur, duurzaamheid en werkgelegenheid.

Ontwikkelaars in deze vraag gestuurde markt moeten in staat zijn goed te luisteren naar de wensen van de gebruikers (suit-to-build). Van investeerders wordt geëist strategisch na te kunnen denken over locaties en de omvang van de investeringen. Property Management vereist creativiteit in verband met de grote nadruk op duurzaamheid.

Kandidaten voor de logistieke markt beschikken over een internationale oriëntatie en een holistische aanpak van de investeringen. Zij zijn bij uitstek analytisch en daardoor in staat tot snelle besluitvorming. Een must in de huidige tijd.

Posities die wij vervullen zijn o.a. (Heads of) Portfolio- , Asset-, Fund-, en Leasing Managers, Acquisitie- en Ontwikkelingsmanagers.

Logistiek

Onze andere sectoren

Retail

Kantoren

Woningen

Hospitality